top of page

Youth of Agia Marina

Public·36 friends
Ezra Harris
Ezra Harris

Program De Gestiune Si Facturare GratisStim, la inceput de drum nu vrei costuri administrative si, cum noi sprijinim mediul de afaceri in Romania, le suportam noi si iti oferim un program de facturare gratuit. Nu faci rabat de la calitate, ai doar de castigat, de invatat, de progresat.
Program De Gestiune Si Facturare GratisDureaza 3 minute dupa ceas, cu tot cu crearea contului, sa faci prima factura. Fara instalare, intuiesti usor ce ai de facut, ba chiar softul de facturare te conduce din fereastra in fereastra, de la crearea contului, crearea de parteneri, crearea primului articol, pana la trimiterea facturii pe e-mail catre partenerul tau. Un program intuitiv inca de la prima utilizare inseamna placerea lucrului si economie de timp. Tehnologia este menita sa iti faca viata mai usoara, prin urmare profita de avantajele pe care ti le pune la dispozitie un program de facturare online.


Poti factura de oriunde, de pe laptop, de pe mobil, datele se salveaza, nu reiei nimic. Azi poti lucra de la birou, maine de acasa, iar daca conexiunea la internet iti permite, poti face munca inclusiv de pe plaja. De asemenea, daca ai alocat un angajat pentru lucrul cu facturile, este mai mult decat motivant pentru el un program flexibil, sa poata lucra inclusiv de acasa, dar sa primeasca aprobarea de la tine pe fluxul deja predefinit in programul de facturare. Mai multa conexiune, cu mai putin efort si energie consumata!


Fii fara grija in privinta datelor tale. Un program de facturare bazat pe Cloud inseamna si mai multa siguranta a informatiei, securitate la nivel de top. Cu ajutorul internetului care sta la baza rularii programului, chiar daca laptopul tau s-a stricat sau l-ai pierdut, informatia se pastreaza in siguranta.


EasyBill tine gestiunea automata a stocurilor companiei tale. Vei stii mereu care este stocul actual al unui produs si in ce depozit sau magazin se afla. De asemenea, modulul tine evidenta transferului de stocuri intre depozite si magazine.Nu necesita instalarePoti accesa programul de facturare direct din browserul tau preferat. EasyBill ruleaza online si nu trebuie sa instalezi nimic pe calculatorul tau beneficind astfel de toata puterea de calcul a serverelor noastre. Aplicatia poate fi accesata de pe PC, tableta sau smartphone.


" Am ales aceasta aplicatie pentru ca rezolva problema legarii gestiunii de website, precum si posibilitatea urmaririi vanzarilor si stocurilor in timp real.Aplicatia este complexa, cu multe posibilitati de utilizare. O recomand cu caldura.Adina - AB Invest Prod SRL ""Eu am o parere foarte, foarte buna legata de serviciile oferite de echipa Real Life, programul de gestiune il recomand cu mare caldura tuturor, mi-a usurat foarte mult munca ca si producator, am control asupra materiei prime si a stocurilor de produse finite, generare facturi la fel, de fiecare data cand am sunat s-au rezolvat toate problemele avute si legate de site si de programul de gestiune.Deci eu sunt super incantata de voi si de toate solutiile pe care le oferiti, sper sa avem o colaborare lunga in continuare, recomand cu caldura tuturor."Mihaela Jarai- Alma Beauty"Am fost putin stresant (recunosc), dar intreaga echipa a ascultat ce aveam de spus de fiecare data cand am sunat la inceputul colaborarii. Promptitudinea si eficienta in solutionareea diverselor cereri au fost exceptionale. Am primit recomandari de calitate si tutoriale foarte bune pentru nevoile de configurari sau setari aparute.Merci!"Ionut Mateescu- 3A Electronic


Specialistii Sedona stiu cat de important este suportul pentru un program de gestiune. De aceea, sunt alaturi de dumneavoastra atunci cand aveti cea mai mare nevoie, oferind in prima luna de la instalare asistenta remote Gratuita. Ulterior puteti alege un contract de asistenta avantajos, pentru linistea functionarii magazinului fara intreruperi.


Aveți afacerea sub control cu ajutorul celui mai complet program de facturare și stocuri: puteți vedea oricând graficele și rapoartele cu toate situațiile firmei dumneavoastră (vânzări pe clienți, vânzări pe produse, încasări-plați, situație profit, gestiune stocuri, fisa client, fisa furnizor etc.) Programul de facturi și stocuri vă permite, de asemenea, să vizualizați graficul realizat și în format 3D.


Programele noastre de facturare si gestiune nu te vor dezamagii nici azi cand, probabil, cauti un program de facturare usor de utilizat si nici peste un an cand sigur vei avea nevoie de un program de facturare si gestiune puternic!


Pentru a realiza un software reusit: usor de utilizat, performant si in continuu actualizat si extins este nevoie de multa munca, dar si de-o echipa cu multa experienta. Noi am investi in aceste programe de facturare si gestiune peste 55.000 de ore de proiectare, programare si testare. Echipa noastra de programatori a scris peste 120.000 de linii de cod doar pentru prima versiune a acestor programe de facturare/gestiune. De atunci zilnic se adauga noi linii si noi linii de cod... De la FACTURAREA INTELEGENTA la CONTROLUL TOTAL al afacerii...Alege varianta care ti se potriveste, una sigur e perfecta si pentru afacerea ta!


Versiunea "defact Gestiune Professional" este un program de facturare si de gestiune completa a unei afaceri. Include toate facilitatile de la versiunile Express si Standard dar aduce nou, fata de acestea:


SasorySoft ? Software original pentru activitatea ta !:: Sasorysoft produce programe de contabilitate, gestiune, salarizare si analiza manageriala si previzionara performante si usor de utilizat.:: Licentele SasorySoft sunt GRATUITE. :: Contracte de mentenanta, asistenta la utilizare si update cu plata lunara (taxe avantajoase).:: Mii de clienti activi recomanda SasorySoft ! Testati gratuit programele SasorySoft ! :: True software sells itself (din 1991) ! Produse Sasorysoft (licenta GRATUITA !) *pret final (TVA=0) VersiuniD406 SAF-T ::EasyCont este singurul program de contabilitate care a implementat, testat si perfectionat declaratia D406 SAF-T inca din februarie 2022! Toti clientii nostri primesc indrumari detaliate si asistenta prompta pentru a depune D406 SAF-T fara erori de validare! ::EasyCont-X v2023.1.27 09.02.2023 ::EasyGest-X v2023.1.1416.01.2023 ::EasyFct-X v2023.1.11 16.01.2023 ::EasyAuto-X v2023.1.1116.01.2023 ::EasyCollect v2022.2.1030.01.2022 ::EasyGradi v2022.1.1326.09.2022 ::EasySplit v2018.1.1001.03.2018 ::EasySPV v2023.1.1116.01.2023 ::EasyDep v2021.1.1108.12.2021 ::EasyFight v2018.1.10 01.03.2018 ::EasyFed v2018.1.10 15.10.2018 Avizier Asistenta clienti


Microshop este programul de care ai nevoie pentru gestiunea stocurilor, facturare și vânzări în magazinelemici și mijlocii. Interfața modernă te ajută să vinzi rapid, să ai informații exacte despre situatiastocurilor să beneficiezi de rapoarte detaliate despre vânzările efectuate și furnizori. Scapă deintroducerea manuală a codurilor în casa de marcat și de gestionarea greoaie a stocurilor. Citește tot...


Lansat în mai 2010, Conteq.ro a pornit ca un program de facturare online. Cu perseverenţă şi multă muncă, produsul s-a dezvoltat treptat pentru a acoperi şi alte nevoi în administrarea firmelor. Astăzi, Conteq.ro este o soluţie completă, stabilă şi performantă pentru facturare, gestiunea stocurilor şi evidenţă primară, şi unul dintre puţinele programe de gestiunea stocurilor online.


Un program informatic trebuie să fie în primul rând uşor de utilizat Este principiul de bază care ne-a ghidat în dezvoltarea programului de facturare şi gestiune. Pare banal, dar câte softuri ai reuşit să utilizezi eficient fără instruire sau fără să citeşti documentaţia?


OKEY este platforma online de management digital al afacerilor creata de antreprenori pentru antreprenori, fiind solutia potrivita de gestiune si facturare pentru start-up-uri, firme mici si mijlocii. Am structurat platforma online in module care rezolva, organizeaza si automatizeaza activitatea unei firme. Mai jos sunt cateva dintre BENEFICIILE pe care le aduce OKEY afacerii tale


Dupa ce am pus mare parte la punct magazinul Prestashop, am descoperit ca am o problema cu facturile din Prestashop, precum ca trebuie sa integrez cu un program de gestiune agreat de legislatia noastra. Din ce am cautat ( nu prea mult ), nu am gasit ceva care sa ma ajute si sa fie conform.


Noi doar sincronizam informatie intre magazine online si SmartBill. Ce pot sa va spun este ca isi face treaba de facturare, asta daca va intereseaza doar acest aspect. Daca doriti sa discutam despre ce sistem de gestiune si contabilitate vi se potriveste nevoilor dumneavoastra, va invit sa ne contactati pe adresa de mail contact[at]famdev.ro . Avem integrari cu o plaja mare de sisteme, poate va putem fi de folos.


Acest Soft de vanzare si gestiune MicroERP Professional este un program de gestiune complet, care corespunde cerintelor pietei, fiind in deplina armonie cu reglementarile legislative, fiind usor de utilizat in activitatea comerciala (mai multe detalii...)


Toate functionalitatile programului online de facturare sunt gandite in asa maniera incat managementul financiar sa fie cat mai simplu, cu o investitie minima de timp. Tocmai din acest motiv, am dezvoltat functionalitati suplimentare care sa faciliteze procesele financiare, avand totodata siguranta ca datele clientilor nostri sunt perfect protejate in cloud.


Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.


Facturis.ro este un program desktop de gestiune stocuri, contabilitate primară, facturare si lucrul cu casa de marcat. Lansat in 2007 de catre MidSoft IT Group, soluția de gestiune și facturare electronică Facturis asigură emiterea de documente intr-un mod rapid si simplu, configurarea de preturi diferite pe fiecare client in parte, emiterea de devize si oferte direct din program, elaborarea de grafice si rapoarte complexe, dar usor de accesat, intocmirea registrului de casa pe diferite monede, vizualizarea vanzarile pe agenti.


About

Welcome to the group! The aim of this group is to bring toge...

Friends

 • Macwinhub
  Macwinhub
 • Crack Trick
  Crack Trick
 • Afzaal Pc
  Afzaal Pc
 • ZS Licensekey
  ZS Licensekey
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page